Tankevrimmel og myllergejst – vores vægge er fyldt af Maria Engholm

I denne tid prydes væggene i NXT af kunstner Maria Engholm. Værker, der drager os ind og vækker tankevrimmel og myllergejst. Vi er dybt betagede og inviterer jer derfor med på et kig.

Maria har rødder i det kunstneriske miljø og er særligt interesseret i rum, møbler og kunst. Hun er uddannet fra Danmarks Designskoles Møbel & Rum og var med til at starte kunstnerkollektivet Bureau Detours op. 

Maria arbejder i sit kunstneriske udtryk ud fra perspektiviske genkendeligheder med forstyrrende elementer, der på én gang underbygger og forvrider fortællingen. Malerierne er farvemættede rumlige variationer, der henter sin form fra arkitekturen, fiktive rumligheder, installationer og byens skrammede, men smukke sider.

Fra gaderne i København, Berlin og New York samler Maria udsnit af tags og graffiti, der inkorporeres i de rene mennesketomme malerier. Du er beskueren, som inviteres ind i maleriet på en opdagelsesrejse i detaljen – på meddigtning af fortællingen.

Læs – og se – mere om Maria og hendes kunst på www.mariaengholm.com

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook