BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

NXT arbejder med strategiske ledelses- og kommunikationsopgaver for virksomheder, organisationer og kommuner gennem kreativ eksekvering og bearbejdning af strategier og ønskede positioner.

Vi har stadigt flere projekter, hvor kunst, oplevelser, performance og arkitektur indgår, og bryder nye grænser for kreativt arbejde, der kommer under radaren!

Public Affairs
Varetagelse af dine politiske interesser som virksomhed, organisation eller kommune sker kun igennem en vedholden og analytisk indsats og fysisk tilstedeværelse på Christiansborg.

Nøglen er troværdighed gennem bred politisk indsigt, lang medieerfaring og relevant viden og timing. NXT Relations har opbygget tillid og netværk på Borgen gennem konkrete og langvarige projekter, og vi kan derfor gøre din indflydelse gældende, hvis de rette omstændigheder er til stede.

Kreativ eksekvering
NXT Labs udvikler kampagner med udgangspunkt i kunst, arkitektur, film, bæredygtig omstilling og videnskab. Vi er optaget af den nære fremtid, deraf vores navn, og af vores historiske arv, deraf vores kærlighed til den førdigitale verdens håndgribelighed. Vi er opfindere af Dome of Visions og medudviklere af fremtidslaboratoriet: In 100 Years.

Journalistisk arbejde
NXT leverer velresearchet og klart formidlet journalistik, der spænder over flere genrer. Vi er specialiseret i produktion af interviews, portrætter, baggrundsartikler, historiefortælling og tendenshistorier. Vores journalistiske indhold er målrettet platforme som websites, sociale medier, aviser, magasiner, blogs og bøger.

NXT har med tiden opbygget en af branchens mest erfarne journalist og PR-grupper bestående af skribenter med speciale i kunst, kultur, byudvikling, filosofi, erhvervsliv, politik, arkitektur og performances.

Bagkataloget
NXT har i gennem årene løst research og formidlingsopgaver for forskellige kunder og sektorer som: Kunstakademiet, Carlsberg, Danske Bank, SEB, IKEA, KommuneForsikring, Københavns Kommune, H&M, Volvo, Telia, Kooperation, Pfizer, NCC i både Danmark, Norge og Sverige, Dong Energy, Kilroy travels International, Aarhus Kommune, ELSAM, Arla Foods, Instituttet for Fremtidsforskning, GlaxoSmithKline, Novozymes, VELUX Fondene og Fanø Kommune.

Kontakt os for referencer

NXT Community
NXT har gennem årene udviklet sig til et bredt netværk af passionerede og visionære mennesker - nationalt såvel som internationalt. Mød os under vores Community.