Omfattende renovering skal give et løft til Frederiksberg

Journalist Søren Egert og jeg besøgte Christian Hartmann for at høre, om ATP Ejendommes visioner for renoveringen af Falkoner Centret. Du kan læse hele artiklen på www.nyfalkoner.dk og se billeder fra byggepladsen, når Christian Hartmann viser rundt.

Tilbage i 1987 blev Falkoner Centret købt af ATP Ejendomme. Det næste halvandet år bliver centret og ikke mindst det 16 etager høje hotel renoveret, udvidet og ombygget for 500 millioner kroner.

Står det til ejeren, skal bygningen med hotel, koncertsale, restauranter, barer og butikker tilføre det centrale Frederiksberg et hus præget af kvalitet, nytænkning og en inviterende udstråling i forhold til omgivelserne.

–Der er tale om en markant bygning og en markant placering. Derfor skal Falkoner Centret ændres radikalt, så det lever op til de ønsker og forventninger, mange har til stedet, siger Christian Hartmann, underdirektør i ATP Ejendomme.

Læs hele artiklen.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook