Vi fortæller historier for at kende os selv og hinanden. Man kan sige, at fortællinger skaber den verden, vi kender. Her kan du høre de usædvanlige fortællinger, som få har hørt. Fortællinger om medier, kunst og det oprørske. Fortællinger, som giver dig en fornemmelse af, hvem vi er herinde hos NXT i hjertet af København.

Du vil gennem en podcast serie og film møde både menneskene, som udgør NXT, få indblik i vores virke og hvad der inspirerer os. Ud fra samtaler mellem os og dialoger med kunstnere, arkitekter, erhvervsfolk, forskere, politikere, filmskabere og formidlere vil der blive præsenteret et konkret eksempel på, hvordan NXT med strategisk kommunikation, kunsten og det oprørske hjerte skaber forandringer i vores ellers så lineære og målbare verdensorden.

Download på iTunes
Lyt med på Spotify
Se film over Vimeo
Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook

#7 Breathing layers of time

Tid kan opleves på mange måder – som dyb tid, cirkulær, opdelt og systematiseret. Tids-oplevelserne ligger som et fundament for den måde vi organiserer vore samfund. I følge tids-forsker Christina Berg Johansen er vi på vej ind i en helt ny dimension af tid.

Tilrettelæggelse, manus & redigering: Madeleine Kate McGowan
Interview med Christina Berg Johansen
Soundscapes: Anders Nydam
Visuelle univers: Stine Skøtt Olesen
Produceret af NXT