#1Nattergalen

Tag med på en rejse til Damaskus og mød grundlæggeren af NXT, Flemming Wisler, og kunstner Jan Egesborg, til en fortælling om, hvordan deres poetiske plakatprojekt tilbage i 2006, skabte forsoning under Muhammed-krisen. Og så møder vi Thomas Noppen, formand for Prauda – foreningen for eksperimenterende internetmedier, som fortæller om potentialet i nye medier.

Nattergalen er episode nummer et i en serie af fortællinger. Vi fortæller historier for at kende os selv og hinanden. Man kan sige, at fortællinger skaber den verden, vi kender. Her kan du høre de usædvanlige fortællinger, som få har hørt. Fortællinger om medier, kunst og det oprørske. Fortællinger, som giver dig en fornemmelse af, hvem vi er herinde hos NXT i hjertet af København.

Du vil gennem en podcast serie og film møde både menneskene, som udgør NXT, få indblik i vores virke og hvad der inspirerer os. Ud fra samtaler mellem os og dialoger med kunstnere, arkitekter, erhvervsfolk, forskere, politikere, filmskabere og formidlere vil der månedligt blive præsenteret et konkret eksempel på, hvordan NXT med strategisk kommunikation, kunsten og det oprørske hjerte skaber forandringer i vores ellers så lineære og målbare verdensorden.

Manus og tilrettelæggelse – Madeleine Kate McGowan
Interviews med Flemming Wisler, Jan Egesborg og Thomas Noppen
Originalmusik – Anders Nydam
Klip, mix og lyddesign – Madeleine Kate McGowan
Videoproduktion – Stine Skøtt Olesen og Madeleine Kate McGowan
Visuel identitet – Stine Skøtt Olesen
Teknik – Jonathan Hjorth og The Lake Radio
Produceret af NXT

Download på iTunes
Lyt med på Spotify
Se film over Vimeo
Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook