nxt-community-seg

Journalist & Ostekender

Søren Egert er journalist og blev uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole/Berlingske i 1980. Frem til 2007 var han redaktør, oplæser men især interviewer på Radioavisen, DR, med specialer som arbejdsmarked, politik, fødevarer og landbrug.

I sommeren 2012 var han med Martin Manthorpe fra NCC og Flemming Wisler fra NXT på Folkemødet på Bornholm, hvor de opdagede den bornholmske dome i Allinge. Siden da har han bogstaveligt talt været hus-journalist i Dome of Visions med meget bredt anlagte kommunikative opgaver, faglig sparring og videreudvikling af dome-projektet.

Søren har en passion for at modne oste og for at bevare byens gamle, historiske steder. Hvis de fortjener det! Slagtergårdene på Vesterbro i København er et eksempel.

De gamle oste hviler i en kælder ved Sørens hus tæt på Jukkerup, Vestsjælland. Her opbevarer og lagrer Søren oste, der ellers blot sælges som vacuumpakkede af slagsen. Inspireret af Arlas osteguru, John Gynther, forsøger Søren at optimere de værdier, der trods alt er i vacuumpakkede oste. Resultatet er overraskende. Godt.

Læs Sørens indlæg på NXT Journalen