Alt godt kommer til den, der venter

great-food.jpg

Der er håb. Noget nyt og spændende er på vej i den gamle skoforretning på Øster Farimagsgade. Det bliver noget med mad, kan man se på skiltene, der i øjeblikket dækker vinduerne sammen med teksten om, at alt godt kommer til den der venter. For os, der dagligt kommer forbi på Østerbro omkring Kartoffelrækkerne er hverdagen ellers i forvejen mere end god på madfronten. Inden for de sidste to år er antallet af fede, tillokkende og ikke mindst budgetkrævende mad- og fødevaretilbud nærmest eksploderet på Øster Farimagsgades to kilometer lange strækning. Jeg nævner i flæng: Sticks & Sushi, Luns, Emmerys, Hanneman & Co., Christian Kok, Den Varme Kartoffel, O’s American, Hereford Bøfhus, Delish, Komplet, Østerbro Spisehus og så selvfølgelig de gode gamle som Kruts, bageren, den italienske pizzabager, Fokus (der altid har åbent og mikser indvandrergrønthandel med dansk købmand) og kina grillen – der efterhånden kæmper lidt for rennoméet – men som vist har sin faste stok – og for enden af gaden kaffehuset Kontra, den italinske specialkøbmand og Markus Grigo’s fede is og desserter. Og nu kommer så den næste. Rygtet siger, at det er Meyer, der bygger en af sine store madtempler. Convenient food er for alvor blevet en realitet i den del af byen hvor Netto ikke har fået fodfæste (men vist har det udemærket tæt på Trianglen, der ligger et par kilometer væk). Det er fede tider i København og kampen om madbudgetterne intensiveres.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook