Nyt magasin om Danmarks første DGNB-Guldcertificerede kontorhus

GCH-byNXT-01

I et gammelt tobaksindustri-kvarter i Gladsaxe har NCC bygget nyt kontorhus, Gladsaxe Company House, der også fungerer som virksomhedens eget domicil. For at komme tættere på hele NCCs vision om at ’forny vores branche og tilbyde ekstraordinært bæredygtige løsninger’ er domicilet bygget efter DGNB-certificerings principper. Som de første i Danmark har NCC opnået guldstatus i certificeringsordningen, og kan derfor kalde Gladsaxe Company House for Danmarks mest bæredygtige kontorhus.

Domicilet er et ’Company House’ med plads til flere virksomheder, der over tiden kan flytte ind i den bæredygtige bygning. NXT har skrevet et magasin om bygningen.

Læs her i pdf, hvordan bygningen er tænkt, bygget, certificeret, og hvordan det er at arbejde i et bæredygtigt kontorhus.

gch-bynxt-20LR gch-bynxt-07-LRgch-bynxt-03-LRgch-bynxt-04-LRgch-bynxt-08-LRgch-bynxt-11-LRgch-bynxt-13-LRgch-bynxt-16-LRgch-bynxt-17-LRgch-bynxt-10-LRgch-bynxt-06-LR

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook