Mød Niels Watanabe

Vi har fået en ny international helt, der skal opretholde verdensordenen. Der er tale om noget så helt specielt som en dansk/japansk manga-agent. Han arbejder for virksomheden Niwa Design, der holder til i et moderne funkisbyggeri nord for København. Han kører i en Audi TT Coupé, har en specieludgave af Pradas LG mobil og arbejder under cover for det japanske forsvarsministerium, som en del af nationens usynlige Ninja-hær.

Historien foregår i 2010 og er en del af et nyt projekt fra Tyler Brule: magasinet Monocle. Tyler, der har vundet evig hæder for sin opfindelse af Wallpaper* har søsat et kosmopolitisk community med ambitionen om at tiltrække de mest interesserede og interessante mennesker i verden.

Der vil i de kommende numre findes et mangahæfte om Niels Watanabe udviklet af Shueisha Publishing en af Japans hæderkronede manga-udgivere med rødder tilbage til 1925.

Tyler og hans team får med dette dansk/japanske mix vist hvad Monocle drejer sig om: turbo-globalisering og højeste fællesnævner inden for alt hvad der drejer sig om business, kultur og design.

Første nummer er imponerende og fører læseren rundt i alverdens afkroge over seks kontinenter med overraskende vinkler og artikler og selvfølgelig med en række af verdens støste modebrands som annoncører (Tyler dit fashion victim!). Ud over Niels, forsvarer Jørgen Vig Knudstorp fra Lego de danske farver i premierenummeret af Monocle.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook