Hovedstadsområdets grønne vækstspring

Den 23. januar satte Co-create Construction, NCC Innovation campus i samarbejde med Københavns Kommune, Københavns Energi, Henning Larsen Architects, Gate 21, Metroselskabet fokus på ‘Hovedstadsområdets grønne vækstspring’. Det skete med en én dags konference.

Appetizer omkring indholdet:

København vokser i de kommende år, og byen er på vej til at blive en åben og bæredygtig metropol med hele Øresundsregionen som opland.

Vores hovedstad er kendt som en af de mest miljøvenlige storbyer i verden. Vandkvaliteten i havnen er forbedret og vedvarende energi, fjernvarme og cykeltransport prioriteres højt.

Den næste store udfordring er at gøre byen åben og inkluderende. Samtidig skal der være plads til flere byboere og en stadig mere intensiv trafik.

Hovedstadsregionen vokser og udvikler sig, og den skal være både miljømæssigt og socialt bæredygtig – også på den lange bane. En række af de største infrastrukturprojekter i byens historie er skudt i gang. Hvor er vi lige nu? Og hvordan når vi målene?

Læs artikler om dagen:

Stor rummelighed, store sko og store hjerter.

Vækstspring kræver nytænkende entreprenører.

Sæt stenene rigtigt sammen.

Grønne investeringer som vækstmotor for København
Bæredygtige storbyer kender sine græsrødder
Klimavisioner svirrer i København
Se og download billeder.

Læs mere på www.cocreateconstruction.dk

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook