Harry rules

harry.png

Var en tur i det pragtfulde dekadente overflødighedshorn Venedig. Hvis du kommer forbi kan jeg anbefale, at du inviterer din udkårne med på Harry’s Bar inden middagen og lader hende beruse sig i husets specialitet: mødet mellem champagne og fersken, også kaldet Bellini. Men pas på – her bliver cocktails taget alvorligt og du bliver nødt til at holde stilen uanset hvor godt humør du er i. Det var trods alt her, at Enerst Hemingway hang ud når han var i byen og ingenting er ændret siden dengang. You go down with style – or you don’t go at all!

I baren står Claudio Ponzio og balancerer en pletfri skræddersyet jakke trods speed-mixing af Bellinis og Harvey Wallbangers. Cipriani-familien, der åbnede Harry’s i 1931 har i dag lagt navn til et verdensomspændede brand af italienske madvarer og selvfølgelig, den originale Bellini-mix, der blot skal tilsættes champagne.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook