Projektchef, kommunikation og kreativ eksekvering

Nikoline arbejder med en mangeartet palette af opgaver – fra strategi til kreativ eksekvering. Hun har det samlede ansvar for at udvikle og optimere projekter med fokus på mennesker, partnerskaber og kreative processer.

Gennem flere år har hun varetaget opgaver, der vedrører PR, branding og public affairs. Et gennemgribende fokus er arbejdet for en mere bæredygtig fremtid, uanset om det har afsæt i et socialt, økonomisk eller klimamæssigt perspektiv. I den forbindelse har Nikoline løst research- og formidlingsopgaver for både den private og den offentlige sektor.

Nikoline er uddannet cand. mag. i filosofi og performancedesign fra Roskilde Universitet og har gennem sit studie eksperimenteret i krydsfeltet mellem performancefilosofi og performancekunst. Hun udfolder sig til stadighed som performer, hvor hun i samarbejde med anerkendte performancekunstnere undersøger performancekunst med egen krop. Nikoline har over flere omgange performet som Mobile Mirrors, der er et interaktivt værk af Lilibeth Cuenca Rasmussen. Nikoline indgår også som performer i Sisters Academy, der er en interaktiv performanceinstallation af kunstgruppen Sisters Hope.

Nikoline har siden 2015, været tilknyttet projektet Dome of Visions, hvor hun begyndte som kuratorisk assistent og i dag arbejder med projektledelse og -udvikling.

Kontakt: nikoline@nxtbrand.dk