Vinterakademi Magasin – Tre års opsamling

FORORD

VINTERAKADEMI er blevet til på initiativ af NCC, Danmarks grønne tænketank CONCITO og Center for Bygningsbevaring i Raadvad. Vinterakademi er støttet af Grundejernes Investeringsfond, GI. Akademiet bunder i en vision om at give de kommende generationer af professionelle indenfor byggeri, byplanlægning og byudvikling et kompetence- og vidensløft samt et tværfagligt netværk.

–Vinterakademiet bringer forskellige fagligheder sammen. Studerende og nyuddannede arbejder intensivt sammen i en uge, og for en virksomhed som NCC bliver det skåret ud i pap, at der er flere sider af same sag. Den erkendelse er nøglen til fremtidens byggeri, siger Vibeke Grupe Larsen, områdechef for bæredygtighed i NCC.

Hun har sammen med projektchef Synnøve Kjærland fra CONCITO, og projektleder Vera Noldus fra Center for Bygningsbevaring Raadvad stået i spidsen for VINTERAKADEMI 2015, 2016 og 2017.

På de følgende sider kan du læse historien om de tre akademier. Som Vibeke Grupe Larsen ser det, illustrerer akademierne, at en traditionel silotankegang hører fortiden til.

–Studerende og nyuddannede vil samarbejde på tværs, og NCC står midt i en proces, der blandt andet drejer sig om, at vi ønsker at vokse. Også af den grund er vi nødt til mere og mere at vende vores blik væk fra dem, der traditionelt plejer at være flest af i en byggevirksomhed, vurderer Vibeke Grupe Larsen.

Publikationen er en artikelsamling om og fra Vinterakademi 2015, 2016 og 2017. Publikationen og langt det største indhold er produceret af NXT på vegne af NCC. Vil du læse mere om Vinterakademi, kan du besøge www.vinterakademi.dk

 

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook