Verdensmålskatalog for børn

I denne tid rykker Chora 2030, der er en del af NXT Community, nærmere et Verdensmålskatalog for børn. Denne uge bød på workshop med 3. og 7. Klasse på Gug skole i Aalborg. Eleverne samarbejdede på tværs af de to klasser og udviklede idéer til, hvordan børn kan bidrage til indfrielsen af de 17 verdensmål ved hjælp af aktive tiltag i deres hverdag.

CHORA 2030 har gennem en længere periode arbejdet med verdensmålscertificering af skoler.

Verdensmålscertificeringen 2030 SKOLER er udviklet af CHORA 2030 i samarbejde med Randersgades Skole, Rysensteen Gymnasium og en lang række andre partnere. Systemet retter sig mod både grundskoler, efterskoler og ungdomsuddannelser og skal sikre, at verdensmålene bliver en integreret del af skolen både i forhold til undervisning, drift og værdier og gennem forankring i selve institutionen.

Certificeringen skal både være en støtte for skolen, en forpligtelse fra skolens side og en anerkendelse af skolens indsats.

Læs mere på 2030skoler.dk

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook