UDTRYK DIG SELV

Hvad betyder det at være punk? Og hvem spillede egentlig den første punkkoncert i Danmark?

Vi skal på en rejse ind i det danske punkmiljø. En rejse, der begynder i et musiklokale på Rødovre Statsskole i slutningen af 1970’erne, hvor punkgrupperne No Knox og Sods, der senere blev til bandet Sort Sol, begyndte. En rejse i samtale med musiker Per Buhl Acs og kunstner Fryd Frydendahl, der tager os forbi Daddy’s Dance HallRockmaskinen på Christiania, Sex Pistols koncert og Ungdomshuset på Jagtvej 69. En rejse, der viser os, at punk er mere end et æstetisk udtryk og en bestemt musikgenre.

Udtryk dig selv er episode nummer seks i en serie af fortællinger. Vi fortæller historier for at kende os selv og hinanden. Man kan sige, at fortællinger skaber den verden, vi kender. Her kan du høre de usædvanlige fortællinger, som få har hørt. Fortællinger om medier, kunst og det oprørske. Fortællinger, som giver dig en fornemmelse af, hvem vi er herinde hos NXT i hjertet af København.

Du vil gennem en podcast serie og film møde både menneskene, som udgør NXT, få indblik i vores virke og hvad der inspirerer os. Ud fra samtaler mellem os og dialoger med kunstnere, arkitekter, erhvervsfolk, forskere, politikere, filmskabere og formidlere vil der månedligt blive præsenteret et konkret eksempel på, hvordan NXT med strategisk kommunikation, kunsten og det oprørske hjerte skaber forandringer i vores ellers så lineære og målbare verdensorden.

Tilrettelæggelse, manus & redigering: Madeleine Kate McGowan & Bjørn Høyer
Research: Bjørn Høyer
Interviews med Per Buhl Acs & Fryd Frydendahl
Lyd-design: Kamil Dossar Franko, Madeleine Kate McGowan & Anders Nydam
Videoproduktion: Madeleine Kate McGowan & Bjørn Høyer
Originale lydoptagelser: No Knox koncert fra Aarhus, 1978
Grafiske univers: Stine Skøtt Olesen
Produceret af NXT

Download på iTunes
Lyt med på Spotify
Se film over Vimeo
Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook