The Boarding School har åbnet sine døre

Gode stemninger på Inkonst.

SAM-day1-0

A Mode Stepping into The Protector of the Archive, opening the archive.

 

Frem til 20. september 2015 er kunst- og kulturhuset Inkonst i det centrale Malmø omdannet til en kostskole. Bag initiativet står Sisters Academy, og lederen af skolen, Gry Worre Hallberg, har etableret The Boarding School for at finde ud af, hvad der sker, når undervisning tager udgangspunkt i kunstneriske og poetiske aspekter. Allerede den første dag havde 30 personer ladet sig indskrive til både skole og overnatning.

Student at theremin class.

Student at theremin class.

Det rationelle

-Den normale undervisning, fx på danske folkeskoler, tager jo afsæt i en tro på det rationelle og den økonomiske produktivitet. Vores projekt her på Inkonst har en kritisk holdning til den samfundsstruktur, som hylder industrialiseringen og det økonomiske, siger Gry Worre Hallberg.

Sammen med 30 danske performere arbejder hun i døgndrift på, at de besøgende på The Boarding School bliver udfordret af forskellige universer og installationer.

Visiting teachers, artists and researchers and Sisters Academy students and staff in the dining hall doing the dinner ritual.

Visiting teachers, artists and researchers and Sisters Academy students and staff in the dining hall doing the dinner ritual.

 

Klassisk form

-Vi har valgt den klassiske kostskoleform, hvor folk overnatter på skolen. Vi tror på, at det stimulerer den kritiske tankegang. Som gæst på The Boarding School vil man opleve forførende paradokser, og vi vil gerne understøtte de refleksioner, som finder sted, mens man bevæger sig rundt på Inkonst, siger Gry Worre Hallberg.

Evening Entertainment with Dorit Chrysler.

Evening Entertainment with Dorit Chrysler.

www.sistersacademy.dk
www.sistersacademymalmo.se

– eg
photo: diana lindhardt // The I of Sisters Academy

 

 

 

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook