NXT Relations bistår store organisationer i at navigere deres klimaomstilling i et højspændt politisk felt. Vi er i vækst og søger skarpe analytikere, som kan begynde hos os primo februar 2019 eller hurtigst muligt derefter.

NXT Relations er et videnstungt bureau ved Gl. Strand i København. Du kommer til at sparre med de øverste partnere, og dine analyser vil blive brugt direkte i rådgivning af den strategiske ledelse hos nogle af Danmarks største organisationer.

Vi har brug for dine evner til at grave dig ind i kompleks research, uddrage strategiske perspektiver og desuden samarbejde om udvikling af den konkrete rådgivning til kunden. Du vil indgå i relevante møder og præsentationer for kunden på øverste niveau.

Du får meget ansvar hurtigt, og derfor har vi stort fokus på din professionelle- og personlige udvikling. Et ansvar, som alle partnerne tager del i sammen med de tilknyttede performance coaches. Vi er en startup med fart på, og vi vil vokse sammen.

Ønsker du at arbejde som analytiker i et bureau, hvor klimadagsordenen virkelig flytter noget, så send en ansøgning til os!

Din profil

  • Du har stærke analytiske evner
  • Du vil gøre en reel forskel i verden og er villig til at tage initiativ og arbejde hårdt for at få det til at ske
  • Du er på sidste år af din bachelor eller begyndelsen af dit kandidatstudie, måske indenfor filosofi, jura eller naturfag – men studieretningen er ikke det afgørende
  • Det vigtigste er, at du er videbegærlig og har en evne til at sætte dig ind i komplicerede tekster og ny viden
  • Kan veksle fleksibelt mellem opgaver og arbejdsformer – uden at tabe fokus
  • Du bidrager til et varmt og sjovt arbejdsklima både internt og med vores kunder

Kan du se dig selv bidrage til grøn omstilling sammen med et ambitiøst team i vækst, så venter en hverdag, hvor dit arbejde betyder noget, hvor sagen står over individet, og derfor hjælper og støtter vi hinanden til at nå de fælles mål.

Sådan ansøger du

Ansøgning sendes til nikoline@nxtbrand.dk senest 14. januar med emnet Analytiker. Vi er interesserede i at høre, hvem du er, hvad der driver dig, hvilket studie du går på, og hvad dine særlige styrker er. Du skal vedhæfte dit CV og andre relevante dokumenter. Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og forventer at holde samtaler i løbet af januar 2019.

Hent opslag som pdf.