Samtalerejse om en udviklingshub

I denne post tager vi jer med på en samtalerejse.

Gennem små korte film møder I et udpluk af de mennesker, der har formet eller taget del i eksperimentet Dome of Visions. De deler refleksioner, der ser tilbage og ser fremad.

1:1 eksperimentet og dets former

Martin Manthorpe fra NCC er en af the founding fathers. I dette korte møde reflekterer han over 1:1 eksperimentet i en mængde af former. Og hvad skal det hele ende med – på den store klinge?

Det handler om kærlighed

Flemming Wisler fra NXT er en anden af the founding fathers. Han stiller ind på det at tale om de store dagsordener – om løsninger, innovation og fællesskab. Hvilke frø er blevet sået?

Det moderne medborgerskabs hus

Sarah Jarsbo fra F16 og foreningen Sydhavnen har domen som et af sine yndlings steder i byen. Hun taler om domen som en smuk form, bygget op omkring mennesket, og håber, at man modigt, ærligt og nysgerrigt tager den mulighed, domen bringer, og bruger den, så området omkring bliver udviklet udfra det. Hendes yndlings øjeblik indeholder stærke, unge kvinder, mod, drive og kønsbehåring.

Udviklingslaboratorium

Thomas Mikkelsen, Klimasekretariatet, Aarhus Kommune har været en del af programkomiteen i Dome of Visions de seneste to år. Domen har været et sted, hvor man kunne arbejde med bæredygtig byudvikling, materialer, teknologier og samlet folk omkring den klimadagsorden, der er enormt vigtig. Der blev sået frø til et moderne og anderledes kulturhus, men kimen blev lagt til meget mere.

Filmene er produceret af NXT // Madeleine Kate McGowan

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook