PARK2 – FOLKETS HAVNEPARK

Kom ned på fredag fra kl. 12 og vær med til at skabe Aarhus nye havnepark på Pier 2 ved siden af Dome of VisionsFra Grums til Gourmet og PIER2 Haven.

Siden september har Cecilie B Andersen i forbindelse med hendes praktik hos DoV taget forskud på temaet for kulturåret, ”Let’s rethink”. I et samarbejde med domens naboer på Pier 2, har hun strategisk arbejdet med at gentænkte den tidligere industriplads. Og nu begynder parken virkelig at tage form. Parken er skabt af frivillige og engagerede folk i Aarhus, der ønsker et grønnere og mere frodigt havneområde. 

Vi er så begejstrede – alle er velkomne!
GODT GÅET OG STORT TAK til Cecilie B AndersenSøren NicholsonMathias Larsen BartholomæussenBuus Anlægsgartner A/SNCC in DenmarkDLF-Trifolium, Dansand, Smag på Aarhus og selvfølgelig Aarhus Kommune for at støtte op om projektet samt alle jer andre, der har været forbi. Vi ses på fredag!

Læs om Cecilies tanker: Kan man skabe en midlertidig grøn og levende oase i midten af en industrihavn?Se indslag fra Lokalavisen

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook