NYT MAGASIN – VINTERAKADEMI

NXT har i sommeren 2017 produceret endnu et magasin – denne gang om Vinterakademiet – et initiativ af entreprenørvirksomheden NCC, Danmarks Grønne tænketank CONCITO og Bygningsbevaring Raadvad. Akademiet er støttet af GI, Grundejernes Investeringsfond.

Magasinet er udviklet, produceret og publiceret af NXT på vegne af NCC DK. Det indeholder en opsamling af de tre afholdte akademier, 2015, 2016, 2017.

 

 

Redaktion: Søren Egert / Luna Signe Hørdum

Bidragende tekstforfattere:
DOV, NXT: Signe Mai Vilsbøll, Søren Egert, Luna Signe Hørdum
NCC: Vibeke Grupe Larsen, Anna-Mette Monnelly, Vinni Louise Staub Jürgensen, NCC Kommunikation
CONCITO: Sophie Louise Gladov
Grafisk design og layout: Camilla Bødker, NXT
Foto: Jonathan Grevsen, Helle Arensbak, Stine Skøtt-Olesen, Luna Signe Hørdum, Signe Mai Vilsbøll, Stefan Frank Thor Straten.
Tryk: LaserTryk.dk A/S
Papir: 100 g/m Munken Creme 15
Omslag: 300 g/m Munken Creme 15
Munken Creme 15 er et ubestrøget papir med høj kvalitet.
Magasinet er trykt på miljøvenligt og FSC-certificeret papir.
Typografi: NCC Futura

Vinterakademiets mission

Vi skal forlænge levetiden af bygninger og steder. Det mindsker presset på begrænsede ressourcer, reducerer produktion af nye materialer og nedbringer mængden af byggeaffald.

Renovering og transformation er også en arkitektonisk opgave: Tænkes der i højere grad ud fra stedets givne præmisser, kan der skabes bæredygtige bygninger og byrum af høj kvalitet. I den kvalitet, både på bygnings- og områdeniveau, ligger der også fremtidsværdi.

En vigtig del af Vinterakademiet er derfor, at deltagerne erhverver viden om strategier for vurdering af den eksisterende bygningsmasses anvendelighed til bæredygtig renovering og de virkemidler, der kan tages i brug.

Læs mere om Vinterakademiet

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook