Konference hos NXT med nordisk fokus på integration

Mandag 25. september lagde NXT hus til en lukket, intim konference under temaet: langsigtede konsekvenser af indvandring for velfærdsstaten.

I dagens anledning var en af Europas førende forskere inden for integration, professor Grete Brochmann ved Oslo Universitet, inviteret til København for at holde oplæg om de såkaldte Brochmann-rapporter.

Rapporterne, der har påkaldt sig stor offentlig opmærksomhed, er udarbejdet til den norske regering og omhandler netop de langsigtede konsekvenser af indvandringen til Norge.

Konferencen er den fjerde i rækken om integration på initiativ af NCC. Koncept og idé bag konferencerne er at formidle viden, dele ny forskning og ikke mindst facilitere en saglig debat med forskellige faglige vinkler på integration. Konferencerne holdes i mindre forsamlinger og deltagerne er særligt politikere, fagfolk, forskere, embedsmænd, almene boligselskaber og andre interesseorganisationer.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook