Hvordan former det en karakter at gå efter det ypperligste?

Jeg har længe gerne ville formidle et indblik i hvordan ekstraordinære mennesker tænker, hvad der driver dem, hvordan de arbejder og den pris de har været villig til at betale for deres succes. Men de professionelle samtaler jeg har er af gode grunde fortrolige. I samarbejde med Heartbeats har det ladet sig gøre at lave en lille podcast serie som viser noget af det der ligger under ekstraordinære menneskers møde med udfordrende opgaver.

 En af de karakterfulde personer jeg har talt med er rapper og aktivist Nikoline. Hun er i mine øjne en af de mest spændende kunstnere lige nu. Og som menneske er hun trådt fuldt i karakter. Det kan virke voldsomt og mennesker såvel som medier har travlt med at putte hende i kasser, måske som en måde at afmontere hendes vilde energi? Det offentlige billede er i hvert fald meget evaluerende: ”Nikoline er for meget”, ”Nikoline er fantastisk”, ”Nikoline er…” Det gjorde mig nysgerrig på hvem hun egentlig er, og især på hvilken karakter der er formet i mødet med udfordrende opgaver som hun har bakset med og præget hendes omverden med meget markant. Lyt med hvis du er nysgerrig på mennesket bag fænomenet.

Hør podcasten.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook