HVORDAN BLEV HOLLAND VERDENSLEDENDE INDEN FOR PLANTEBASEREDE FØDEVARER

NXTUP Konference

I denne tid diskuterer man i folketinget, hvordan plantebaseret fødevareproduktion kan blive en dansk styrkeposition. Hos flere og flere danskere er kødfrie dage nu også en realitet. Efterspørgslen er stor og potentialet enormt. Det ser vi især i Holland, der er verdensførende inden for produktion af plantebaserede fødevarer.

NXT Inviterede d. 31. august relevante politikere, erhvervsledere og interesseorganisationer til en mini-konference om, hvordan hollænderne er kommet så langt med plantebaserede fødevarer og om, hvad vi i Danmark kan lære af de hollandske erfaringer.

Her gav to hollandske eksperter et foredrag om offentlig-private samarbejder og det økosystem de har etableret i Holland. Derudover, om erhvervsfremme, produktion og succesfulde spinoffs. De to oplægsholdere var Dr. Atze Jan van der Goot, professor på Wageningen University & Research og forskningsleder på “Plant Meat Matters”, og Jeroen Willemsen fra The Food Valley, der er et økosystem af organisationer, der samarbejder om at realisere en overgang fra animalsk produktion til plantebaserede fødevarer.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook