Haveværtens Feltbog

Den første Havevært, forfatter Helene Johanne Christensen, har gennemført sin residens i vores dråbeformede drivhus på Hørkær 8 i Herlev. Det blev markeret med en offentlig udstilling af hendes feltbog, samt en dialog mellem Haveværten og kunstneriske leder Madeleine Kate McGowan.

Om sine kunstneriske undersøgelser som Havevært i Herlev siger Helene: “At bruge skriften som forstørrelsesglas og se på stedet og dets menneskelige og ikke-menneskelige beboere og møde dem gennem skriften. Det poetiske sprog kan beskæftige sig indgående og dvælende ved sine omgivelser ved at foreslå et nyt blik og give mulighed for at se tingene på en anden måde, end vi er vant til.”

Her en serie billeder af Helene’s feltbog:

Helene Johanne Christensen, som er forfatter og skriveunderviser, var Havevært i Herlev fra d. 11.-24. april 2023. Se vores program for kommende begivenheder i Haveværtens Drivhus: PROGRAM og følg det New European Bauhaus projekt som vi er en del af, DESIRE.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook