HANDICAP OG KUNST FORENES I DOME OF VISIONS

DOV-JonathanGrevsen12202015-01-1024x683

Kan handicap og moderne kunst forenes? Og kan kunstens udtryksformer overskride handicappets begrænsninger? Ja, mener arrangørerne bag arrangementet Kunstneriske Blikke på et Liv med Handicap, der torsdag den 12. februar inviterede til fernisering, suppe og musik i Dome of Visions.

DOV-JonathanGrevsen12202015-03-1024x683

Projektet, Kunstneriske Blikke, er gennemført i et samarbejde mellem Det Centrale Handicapråd og fremtidsfabrik.dk med et ønske om at nedbryde grænser og skabe dialog gennem menneskelige møder og med kunsten som formidling. Kunstneriske Blikke er et sideprojekt til et større antropologisk projekt, hvor man har fulgt tre handicappede for at komme nærmere deres interaktion med omverdenen. Formålet med projektet er at undersøge, hvad der foregår i hovedet på omverdenen:

-Vores bagvedliggende tese er, at omverdenen har lidt berøringsangst, når det kommer til handicap. Ikke af ond vilje, men fordi man ikke ved, hvordan man skal agere. Men jeg tror på at øjeblikket kan forandre. Måske lidt naivt, men jeg kan godt lide tanken om de konstruerede møder. For et møde mellem to, kan faktisk ændre noget, understreger Tanja Hall, der er en af initiativtagerne til projektet.

DOV-JonathanGrevsen12202015-04-1024x683

Læs mere og se flere billeder.

Foto: Jonathan Kronborg Grevsen.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook