HABITAT – du er naturen

Du har for travlt til at deltage i dette event. Der er i øvrigt rigelig af events om bæredygtighed.

Det er måske det første, som du tænker. Derfor har vi i stedet inviteret dig indenfor i håbet om at behandle bæredygtighed i en lidt dybere forstand. Mere grundlæggende forstand. I oplægget med Nikolaj Schultz, medforfatter til værket med voksende medieomtale Notat om den nye økologiske klasse, så vil du kunne forvente at skulle stille spørgsmålstegn ved selve ordet bæredygtighed. Du vil stille spørgsmålstegn ved om hvorvidt der eksisterer et sprog, der indkapsler de konfliktlinjer og samarbejdsudfordringer, som planeten står overfor. Et sprog for vores virksomhedsrapportering, vores vidensformidling, vores politiske valg.

Eventet løber af stablen d. 12. oktober 2022, kl. 14:00-16:30 i lokalerne ved Gammel Strand 48 i København. Der bliver serveret snacks og drikkelse, og der bliver rigelig af tid til spørgsmål og diskussion efter Nikolajs oplæg. Inden eventet kan du pre-order bogen her, der udkommer d. 30. september.

Du har for travlt. Ikke for travlt til at deltage i dette event. Du har for travlt til ikke at deltage.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook