Grønne facader og en bymidte med mange kvaliteter

Journalist Søren Egert har talt med borgmester Jørgen Glenthøj med fokus på Frederiksberg Kommunens visioner for området omkring Falkoner Centret. Jeg besøgte det smukke rådhus, og du kan tage et studie i træ sammen med billederne her, mens billedsiden til artiklen tager dig videre ud i det grønne. Du kan læse hele artiklen på www.nyfalkoner.dk.

Falkoner Centret kommer på flere måder til at præge den mest centrale del af Frederiksberg, når renovering, ombygning og udvidelse er endeligt gennemført i sommeren 2019.

Og Frederiksberg Kommunes borgmester, Jørgen Glenthøj (K), kan allerede nu se tegningen til noget, der giver hele kvarteret et løft.

–Vi tror og håber, at området bliver et dynamisk og oplevelsesrigt samlingssted, der tiltrækker gæster og turister samtidig med, at det danner en grøn og tryg ramme for alle os, der færdes her til hverdag, siger Jørgen Glenthøj.

Læs hele artiklen.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook