Fuglenes Parlament

Stedets Væsen og det regenerative fællesskab Bybi undersøger, hvad der sker, hvis vi blot lader det andet-end-menneskelige tale for sig selv og påvirke udviklingen af et område i transformation i Herlev.

Fuglenes Parlament er en performativ iscenesættelse, der bruger samtalen som format til at udfordre det verdenssyn, som placerer mennesket i centrum, når bygninger, byområder, og landskaber planlægges og gennemføres.

I samarbejde med NXT og Bybi inviterer vi til en rundbordssamtale – et Fuglenes Parlament – i det gamle industrikvarter i Hørkær i den sydvestlige del af Herlev. Hér undergår en tidligere industrigrund i øjeblikket en transformation til i fremtiden at være et boligområde med grønne rekreative arealer. Midt i transformationen inviterer vi borgere til at repræsentere fuglene på stedet, og vi undersøger gennem en performativ samtale, hvordan man alternativt kunne tilgå et byggeprojekt som Hørkær med fuglene som en betydningsfuld brugergruppe ift. de grønne arealer.

Tilmeld dig her – begrænsede pladser:

Fuglenes Parlament: på dansk // D.6 juni – 17:00 // Event: https://www.cafx.dk/event/fuglenes-parlament

Parliament of the Birds: in english // 7th June – 17:00 //Event: https://www.cafx.dk/event/fuglenes-parlament-2

Dette er en del af Copenhagen Architecture Festival, i samarbejde med Bybi, med støtte fra Statens Kunstfond og som del af Haveværtens DESIRE program

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook