Havevært Arendse Krabbe

Drivhuset på Bakkekæret Hørkær 8, Herlev, Denmark

Arendse Krabbe er billedkunstner og arbejder med stedsspecifikke ’lyttesituationer’. Som Havevært vil hun undersøge hvordan lyd forbinder os til steder og til naturen, og invitere folk til at deltage i hendes praksis og øvelser.

Åbent Drivhus med Havevært Arendse Krabbe

Drivhuset på Bakkekæret Hørkær 8, Herlev, Denmark

Kom forbi Drivhuset på Bakkekæret og mød Havevært Arendse Krabbe. Arendse arbejder i krydsfeltet mellem lydkunst, video, performance, tekst og stedspecifikke værker i det offentlige rum. Som Havevært iscenesætter Arendse 'lyttesituationer', man kan deltage i, og forsøger gennem vores høresans at stimulere nye fællesskaber på tværs af arter, systemer og grænser. 

Havevært Davide Ronco

Drivhuset på Bakkekæret Hørkær 8, Herlev, Denmark

Davide Ronco er keramiker og billedhugger. Han arbejder i et felt mellem forskning, samtidskunst og eksperimenterende design, og som Havevært vil han tage udgangspunkt i ler og andre nedbrydelige byggematerialer fra lokalmiljøet i Herlev.

Daily Fiction med kunstner Tora Balslev og Felia Gram-Hanssen

Drivhuset på Bakkekæret Hørkær 8, Herlev, Denmark

Daily Fiction med kunstner Toa Balslev og Felia Gram-Hanssen arbejder performativt med sted, krop og lyd. Gennem landskabsvandringer og kropslige, sanselige udforskninger af steder og møder med andre arter vil Tora og Felia som Haveværter invitere deltagere ind i arbejdet med performativitet, bevægelse og lydbilleder.