en grøn revolution, funderet i kærlighed

“Hvis vi skal have en grøn revolution, hvis vi skal have en fuldstændig omvending af hele den måde menneskeheden tænker på, samlet, så bliver vi nødt til at gøre det med kærlighed. Vi bliver nødt til at gøre det med solidaritet, respekt og forståelse – alle værdier udledt fra kærligheden.” (Adrian Preisler, Fridays for Future Danmark)

I Other Story‘s nyeste film, introduceres 18 årige Adrian, som er et aktivt medlem af den bevægelse som Greta Thunberg står i spidsen for, Fridays for Future. Adrian er i gang med at afslutte gymnasiet og en af de hovedansvarlige, hver gang at hundredevis af unge danskere, strejker for klimaet udenfor Christiansborg. I Other Story filmen møder man Adrian under et træ i Botanisk Have i København, til en refleksion over oplevelsen af klimaforstyrrelser som åndedrætsbesvær, hvordan den grønne revolution kun kan finde sted, hvis den er funderet i kærligheden. At ‘mor og far’ har mistet kontrol over fremdriften og fremtiden og at vi alle skal til at indse, at vi selv er natur.

I Danmark er de mest aktive organisationer indenfor klimaaktivisme lige nu Den Grønne Studenterbevægelse, Extinction Rebellion og Fridays for Future.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook