…om en karriere inden for PR og lobbyisme? Er du analytisk begavet, i gang med et krævende videregående studie, udadvendt og hårdtarbejdende, så send en ansøgning til os! Vi udvider vores bureau og søger ca. ti unge under uddannelse til et spændende forløb med start i begyndelsen af februar.

Vi tilbyder i første omgang et sjovt og attraktivt studiejob – selvfølgeligt med løn. Vi lægger ikke skjul på, at vores introforløb den første måned er en måde, hvorpå vi kan finde ud af, hvem vi gerne vil satse på. På længere sigt taler vi om fastansættelse. 

NXT er et videnstungt bureau ved Gl. Strand i København med en masse kreative, behagelige mennesker. Du kan læse mere om os her på sitet.

Vores Forventninger 

  • Du er i gang med en videregående uddannelse, der udfordrer dig på et teoretisk og analytisk plan
  • Du følger med i medieverdenen og har en god samfundsmæssig forståelse
  • Du er energisk, initiativrig og hårdtarbejdende
  • Du er fleksibel og er åben for skiftende arbejdstider
  • Du har en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet

Du vil blive en del af et ambitiøst team, der arbejder med PR og lobbyisme, og som sætter en dyd i at levere rådgivning og viden af høj kvalitet. I NXT får du en hverdag, hvor ikke to arbejdsdage er ens og med et stort ansvar for det arbejde, der udføres. Du vil få sparring og samarbejde direkte med ledelsen i NXT. 

Din baggrund

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for sprog, filosofi, jura, naturfag etc. Din uddannelse er dog ikke afgørende. Det afgørende er, at du er videbegærlig og har en evne til at sætte dig ind i komplicerede tekster og ny viden.

Sådan ansøger du

Ansøgning sendes til nikoline@nxtbrand.dk senest den 14. januar, og skal være på højest 2400 tegn. Vi er interesserede i at høre, hvem du er, hvad der driver dig, hvilket studie du går på, hvad dine særlige styrker er, og hvor fleksibel du er mht. arbejdstider/timer. Du skal vedhæfte dit CV og andre relevante dokumenter. Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og forventer at afholde samtaler i løbet af januar 2019.