Debat om grøn vækst

Building Green har så småt bidt sig fast som et anerkendt udstillingsvindue for meget af det, der kendetegner bæredygtigt byggeri. Messen strækker sig over to dage – som regel i Forum på Frederiksberg, og i år satte man hinanden stævne 28. og 29. oktober.

BuildingGreen2015-LSHN_4102-LR

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) skulle som ressortminister have åbnet Building Green, men han meldte afbud. I stedet blev det en veloplagt og nu forhenværende politiker, Lene Espersen, adm. dir. i Danske Arkitektvirksomheder, der åbnede messen bl.a. ved at påpege, at dansk byggeri har en enorm samfundsmæssig betydning. Økonomisk, politisk – og ikke mindst hvad bæredygtighed og grøn udvikling angår.

Så var bolden givet op, og det første debatarrangement på Building Greens hovedscene havde da også overskriften ”Grøn vækst gennem samarbejde”.

Bag debatten stod Dansk Arkitektur Centers netværk BYG, og det var DACs adm. dir. Kent Martinussen, der lagde grundstenene til debatten:

-Hvordan skaber vi vækst i byggesektoren og dermed i samfundet? Hvordan gør vi væksten grønnere? Hvordan kan vi blive bedre til at tænke mere på tværs og gå nye veje? Det skal vi ha´ nogle bud på fra panelet og fra tilhørerne, sagde Kent Martinussen i sin pep-talk.

Læs resten af artiklen: ER SKRUERNE DE RIGTIGE, OG FÅR DU DET, DU HAR BETALT FOR? DEBAT OM GRØN VÆKST.

tekst – eg
foto – luna

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook