Politisk teater- og produktionsselskab 

UBESTEMT er et ungt og uafhængigt produktionsselskab, der vil skabe rå, ærlig og kompromisløs kunst. I foråret 2018 sad Mille Lindberg Hansen, Line Fisker Nielsen og Josefine Edstrand ved Nordhavn og diskuterede samfundsudviklingen, kriser og dét ungdomsoprør, som de syntes der manglede. Dette førte til stiftelsen af UBESTEMT, som resulterede i teaterforestillingen DU ER DEN, der kalder på det nye ungdomsoprør og undersøger samtidig mennesket i krisetider. DU ER DEN fik titlen “Årets forestilling 2019” af Kulturinformation, og har siden turnéret mange steder i Danmark.

Forestillingen blev startskuddet til ambitionen om at skabe kunst, der kan sprænge strukturer og tendenser i samfundet. I 2019 blev UBESTEMT derfor også udnævnt af Politiken som vigtige medaktører i det nye ungdomsoprør.

UBESTEMT beskæftiger sig med det politiske, det eksistentielle og det aktuelle. Her bliver deres publikum inddraget og aktivt bragt på banen i altomsluttende visuelle universer.

Det er vigtigt for gruppen, at deres kunst kan springe rammerne for det medie, det befinder sig i. Debatarrangementer, diskussion og samtale er derfor en vigtig del af deres skabelsesproces og værkets æstetiske form. Gruppen bevæger sig i det scenekunstneriske felt, men arbejder på at kombinere udtryksformer tværkunstnerisk gennem både teater, film, foto og performance.

Teaterforestillingen DU ER DEN er fortsat aktuel, derfor arbejder gruppen med at overføre forestillingens tematikker til et andet medie i et nyt stort kommende projekt.

UBESTEMT’s hjemmeside: www.ubestemt.dk 
UBESTEMT’s Facebook: @UbestemtProductions 
UBESTEMT’s Instagram: @ubestemt_