Lydmester, musiker og komponist

Per arbejder med TV, radio, musikindspilning/produktion, studie og live, musikkomposition, lydkunst, performance og danseteater, live performance og podcasts.

Per spirede som musiker i de vilde punkdage i 70´erne. Det førte ham ind i en verden af lyd og kunst. 80´erne var en dejlig blanding af kunstarterne, præget af mange samarbejder på af tværs af genrerne.

Per har arbejdet som lydmand, musiker og live performer med et bredt udvalg på den lokale scene. Sort Sol, Claus Carstensen, Peter Bonde, T.S. Høeg, Janus Kodal, Kirsten Delholm og Jørgen Teller m.fl.

I kraft af sit medlemskab og engagement i komponistforeningen Skræp (1986-), David Thomas (US), Mark Thompkins (I.D.A.) og K.I.T har Per samarbejdet med mange internationale kunstnere og dansere.

De senere år har podcasts fyldt en del i Pers liv. Hans erfaring med indspilning og redigering af tale er opbygget gennem de sidste femten år blandt andet gennem arbejde med Danmarks Radio (Anja Pil, Flemming Davidsen) i form af lyd postproduktion. Historieselskabet (Liv Thomsen) postproduktion, soundscape, speak og podcasts og Danske Psykomotoriske Terapeuter.

Per underviser i mikrofonteknik, indspilningsteknik, mixeteknik ifm brug af software til redigering af podcast.