Talentudviklingskonsulent med fokus på udvikling af vindermentalitet

Så længe jeg kan huske, har jeg beskæftiget mig med at undersøge og arbejde med toppræstationer i elitesport. Særligt overgangen fra at være et talent med potentiale, til at være en eliteudøver, der toppræsterer, vækker min nysgerrighed. Nu er det blevet min levevej. Størstedelen af min arbejdstid bruger jeg derfor på at hjælpe unge atleter med at nå deres drømme inden for deres sport, samtidigt med de oplever en meningsfuld og sammenhængende hverdag.

Jeg har bred erhvervserfaring fra forskellige kontekster – bl.a. undervisning af universitetsstuderende i teamudvikling og præstationsoptimering, afholdelse af individuelle og gruppebaserede mentalitetsudviklingsforløb, samt udvikling af vindermentalitet og vinderkultur i klubber og på idrætsordninger.

I øjeblikket er jeg bl.a. tillnyttet et stor og spændende forandringsprojekt i B.93, hvor jeg er ansvarlig for udvikling af klubbens mentale koncept, uddannelse og ledelse af et mentalt team, med reference direkte til bestyrelsen. Derudover er jeg i samarbejde med trænere i Hovedstadens Svømmeklub og Lyngby Svømmeklub i gang med at udvikle de respektive klubbers mentale koncepter, mens jeg også hjælper en række idrætsskoler og eliteidrætskommuner. Disse steder arbejder jeg særligt med udvikling af vinderkulturer, hvor der gives plads til, at atleterne kan udvikle en stærk vindermentalitet.

Besøg: www.doubleyou-partners.com