Projektleder, forfatter & historienørd

Luna arbejder som projektleder og kreativ tekstforfatter i NXT, er uddannet cand.comm. i Business Studies & Performance Design fra Roskilde Universitet og har en kreativ projektlederuddannelse ved siden af. Hendes faglige baggrund har givet hende en grundlæggende forståelse til at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi og æstetik.

Med en forkærlighed for skæve, personlige fortællinger, intime møder, guldøl og byens kulturhistorie skrev hun for nogle år tilbage bogen, Bag De Gule Gardiner, om livet på de nørrebroske værtshuse – med egne oplevelser og lokales røverhistorier fra dengang Mor var dreng. Luna har været tilknyttet Dome of Visions projektet siden 2014 med et særligt fokus på kommunikation, sociale medier og domens community – digitalt og fysisk.

Luna er stifter af Moro Moro – et kreativt studio, hvor hun udforsker og eksperimenterer med nordiske linjer, klassisk design, varme farver, vintagefund, fortællinger og kunsthåndværk fra varmere himmelstrøg. Hun har brugt utallige timer på at lede efter særlige fund på byens markeder og leder stadig efter det, som du ikke finder andre steder.

Læs Lunas indlæg i journalen

Besøg lunasignes.dk og moromoro.dk