Performancekunstner, kurator og forsker

Gry Worre Hallberg arbejder i et bredt krydsfelt mellem performancekunst, forskning, kuratering og aktivisme. Hun undersøger til stadighed nye måder at integrere og udfolde den æstetiske dimension både på og udenfor kunstinstitutionen. Gry er kunstnerisk leder og hovedkurator på Dome of Visions, hvor hun står bag indholdsprofilen og den kuratoriske ramme. Hun er endvidere kunstnerisk leder af performancegruppen Sisters Hope, der arbejder med immersive universer og kunstnerisk intervention i uddannelsessystemet (igangværende projekt Sisters Academy).

Hun står bag visionen The Sensuous Society, et radikalt fremtidsbillede, som hun til stadighed udfolder og afprøver gennem 1:1 eksperimenter – Se også hendes TEDxtalks Sensuous Society (2013 ved TEDxCPH) og Sensuous Learning (2015 ved TEDxUppsalaUniversity).

Hun skriver pt. en pt. en praksisbaseret PhD med Dome of Visions og Sisters Academy som udgangspunktet, in en undersøgelse af hvordan vi kan bevæge os mod en mere udfoldet sanselighed. Gry er endvidere medstifter af performancegruppen Fiction Pimps, partner i House of Futures, af forskningsforaet Staging Transitions: T-in-B, kuntsnerkollektivet Club de la Faye og det internationale performancefora The Poetic Revolution. Hun er en del af det internationale byudviklingsnetværk og arbejdsfællesskab Theatrum Mundi initieret af prof. Richard Sennett og prof. Saskia Sassen, og kuraterer desuden performancekunstprogrammet på Roskilde festivalen (2013 – ). Siden 2011 har Gry været tilknyttet som ekstern lektor på Performance Design, Roskilde Universitet.

Læs Grys indlæg i journalen

SENSUOUS

Sisters Hope