Byen og boligen

byen-og

I 2007 arbejde jeg med et nummer af fremtidsorientering, der hed Byen og Boligen. En del af tema er blandt andet 16 personlige fortolkninger af byen og dens betydning. Billedsiden var mit 17. bud. Byen som et sted, der omfavner os, og vi holder af. De bløde værdier så at sige. Byudvikling er en spændende størrelse, der har stor indvirkning på mange menneskers liv. Vi har alle idéer og tanker om vores by, de pladser/områder, vi bevæger os i og de mellemrum, der er.

byen

Årene er gået siden da, men min by skal skal stadig omfavne mig, rumme mig og lade mig lege og udvikles.

Læs magasinet.

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook