Projektleder og kunst- og kulturproducent

Siv er projektleder for Stedets Væsen, DESIRE under New European Bauhaus i NXT. Projektet bidrager til udvikling af Europas storbyer, ved at udforske hvordan kunstnerisk praksis skaber forbindelser mellem mennesker, byrum og den levende natur. Med omsorg for flerartede fælleskaber, og en ambition om at skabe bedre rammer for det levede liv i urbane miljøer, anvender projektet kunstneriske og regenerative greb i områdefornyelsen af et gammelt industrielt område af Herlev.  

Foruden en kandidatuddannelse i Kommunikation og Digitale Medier, med en specialisering i Nordic Visual studies and Art education (NoVA), har Siv en professionel baggrund i det nordiske kunst- og kulturliv, og har bl.a. boet og arbejdet en årrække i Island. Hendes portefølje er sammensat af kunstneriske, koordinerende og kuraterende praksisser, hvor co-creation, storytelling og projektledelse er i fokus.

Siv er desuden optaget af fællesskaber, og hvordan communities skaber bæredygtig forandring; socialt, kulturelt og økologisk. Inspirationer og greb fra Social Arts Practice fletter sig ind i de fleste af hendes projekter.

Kontakt: siv@nxtbrand.dk