#4 BOGEN


Hvad er en bog? Og hvordan kan en bog bevæge os fysisk og mentalt? Forfatter Luna Signe Hørdum fortæller om sin rejse med skabelsen af bogen ‘Bag De Gule Gardiner’, en to-årig personlig rejse ind i de tilrøgede kroge af Københavns bodegamiljø. Professor i Digital Humaniora ved Aarhus Universitet, Niels Brügger, tager os gennem bogens historiske udvikling som medie, og art director og grafisk designer Stine Skøtt Olesen beskriver mødet med bogen som æstetisk og sanseligt objekt. Sidst reflekterer stifter af Forlaget Escho, Anders Jørgen Mogensen, over, hvordan selve læseaktiviteten er en indre rejse og netop derfor er udfordret i en tid, da alt gerne skal kunne eksternaliseres og deles.

Bogen er episode nummer fire i en serie af fortællinger. Vi fortæller historier for at kende os selv og hinanden. Man kan sige, at fortællinger skaber den verden, vi kender. Her kan du høre de usædvanlige fortællinger, som få har hørt. Fortællinger om medier, kunst og det oprørske. Fortællinger, som giver dig en fornemmelse af, hvem vi er herinde hos NXT i hjertet af København.

Du vil gennem en podcast serie og film møde både menneskene, som udgør NXT, få indblik i vores virke og hvad der inspirerer os. Ud fra samtaler mellem os og dialoger med kunstnere, arkitekter, erhvervsfolk, forskere, politikere, filmskabere og formidlere vil der månedligt blive præsenteret et konkret eksempel på, hvordan NXT med strategisk kommunikation, kunsten og det oprørske hjerte skaber forandringer i vores ellers så lineære og målbare verdensorden.

Manus og tilrettelæggelse – Madeleine Kate McGowan
Interviews med Luna Signe Hørdum Nielsen, Stine Skøtt Olesen, Niels Brügger, Anders Jørgen Mogensen.
Originalmusik – Anders Nydam
Klip, mix og lyddesign – Madeleine Kate McGowan
Video-design  – Stine Skøtt Olesen
Videoproduktion – Madeleine Kate McGowan
Visuel identitet – Stine Skøtt Olesen
Teknik – Madeleine Kate McGowan
Produceret af NXT

Download på iTunes
Lyt med på Spotify
Se film over Vimeo
Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook