#3TRÆET

I denne episode skal vi berøre det oprørske hjerte, der banker bag visionen om at benytte træ som byggemateriale i en branche præget af glas, cement og stål. Vi skal høre om eksperimentet  Dome of Visionsog sammen med én af arkitekterne bagKristoffer Tejlgaardbevæge os dybt ind i skoven og undersøge et træs vækstrytme og livsprocessHerinde møder vi den japanske pianist  Eriko Makimuratil en snak om lyd, og vi lytter til indersiden af et birketræ sammen med den britiske lydkunstner Alex Metcalf og ydersiden af en grædepil med den franske lydpoet Léon Septavaux.

Træet er episode nummer tre i en serie af fortællinger. Vi fortæller historier for at kende os selv og hinanden. Man kan sige, at fortællinger skaber den verden, vi kender. Her kan du høre de usædvanlige fortællinger, som få har hørt. Fortællinger om medier, kunst og det oprørske. Fortællinger, som giver dig en fornemmelse af, hvem vi er herinde hos NXT i hjertet af København.

Du vil gennem en podcast serie og film møde både menneskene, som udgør NXT, få indblik i vores virke og hvad der inspirerer os. Ud fra samtaler mellem os og dialoger med kunstnere, arkitekter, erhvervsfolk, forskere, politikere, filmskabere og formidlere vil der månedligt blive præsenteret et konkret eksempel på, hvordan NXT med strategisk kommunikation, kunsten og det oprørske hjerte skaber forandringer i vores ellers så lineære og målbare verdensorden.

Manus og tilrettelæggelse – Madeleine Kate McGowan
Interviews med Kristoffer Tejlgaard, Eriko Makimura og Birketræ
Optagelser af Grædepilens yderside – Léon Septavaux
Optagelser af Birketræets inderste  – Alex Metcalf
Piano, ‘Gnossienne No.4 & Gnossienne No.1’ af Erik Satie – Eriko Makimura
Lydunivers – Anders Nydam
Klip, mix og lyddesign – Madeleine Kate McGowan
Video-design  – Stine Skøtt Olesen
Videoproduktion – Madeleine Kate McGowan
Visuel identitet – Stine Skøtt Olesen
Teknik – Per Buhl Acs
Produceret af NXT

Download på iTunes
Lyt med på Spotify
Se film over Vimeo
Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook