#2Ambassaden

 

 

Tag med på en rejse ind i et fiktions-univers, skabt af kunstnerkollektivet Club de la Faye. I 2011, forvandlede Club de la Faye, hele NXT headquarters til det de kalder, ‘The Embassy of Untrue Reality’; en total-installation i genren immersive performance art. En genre som NXT har styrket i Nordeuropa, gennem samarbejder med bla. Club de la Faye, Sisters Academy og HEAVEN. Denne episode er et møde med skønheden i kunsten, udfordringerne ved at lege med oplevelsen af virkeligheden og en samtale med kunstnerne Inga Gerner Nielsen og Kamil Dossar Franko.

 

Ambassaden er episode nummer to i en serie af fortællinger. Vi fortæller historier for at kende os selv og hinanden. Man kan sige, at fortællinger skaber den verden, vi kender. Her kan du høre de usædvanlige fortællinger, som få har hørt. Fortællinger om medier, kunst og det oprørske. Fortællinger, som giver dig en fornemmelse af, hvem vi er herinde hos NXT i hjertet af København.

Du vil gennem en podcast serie og film møde både menneskene, som udgør NXT, få indblik i vores virke og hvad der inspirerer os. Ud fra samtaler mellem os og dialoger med kunstnere, arkitekter, erhvervsfolk, forskere, politikere, filmskabere og formidlere vil der månedligt blive præsenteret et konkret eksempel på, hvordan NXT med strategisk kommunikation, kunsten og det oprørske hjerte skaber forandringer i vores ellers så lineære og målbare verdensorden.

Manus og tilrettelæggelse – Madeleine Kate McGowan
Interviews med Inga Gerner Nielsen, Kamil Dossar Franko, Peter Mattias Tommila, Karin Dam Nordlund
Originalmusik – Anders Nydam
Klip, mix og lyddesign – Madeleine Kate McGowan
Video-design  Lilja Laug Høgh Nilsson, Rasmus Degn og Victor Lyse
Videoproduktion – Madeleine Kate McGowan
Visuel identitet – Stine Skøtt Olesen
Teknik – Søren Brunsgaard og The Lake Radio
Produceret af NXT

Download på iTunes
Lyt med på Spotify
Se film over Vimeo

Next Post

Previous Post

BRANDING AND DEVELOPING IN A WORLD OF MEDIA, ARTS AND REBELLION

Download podcast på iTunes / Lyt med på Spotify / Se film over Vimeo / Følg det visuelle univers og fortællingerne på Instagram og Facebook