NXT [det næste] er et lille bureau i hjertet af det historiske København tæt ved kanalen, Christiansborg, Nationalmuseet og Huset i Magstræde.

Vi forløser vores kunders potentiale med kommunikation og opbygning af fællesskaber i den sociale medievirkelighed, som i dag dominerer værdier og dagsordener.

Det de andre ikke kan stjæle fra dig
NXT arbejder med strategiske branding- og kommunikationsopgaver for virksomheder, organisationer og kommuner gennem kreativ eksekvering og bearbejdning af strategier og ønskede positioner.

Vi har stadigt flere projekter, hvor kunst, oplevelser, performance og arkitektur indgår, og bryder nye grænser for kreativt arbejde, der kommer under radaren!

Journalistisk arbejde
NXT leverer velresearchet og klart formidlet journalistik, der spænder over flere genrer.

Vi er specialiseret i produktion af interviews, portrætter, baggrundsartikler, historiefortælling og tendenshistorier. Vores journalistiske indhold er målrettet platforme som websites, sociale medier, aviser, magasiner, blogs og bøger.

NXT har med tiden opbygget en af branchens mest erfarne journalist og PR-grupper bestående af skribenter med speciale i journalistisk, kunst, kultur, byudvikling, filosofi, erhvervsliv, politik, arkitektur og performances.

Public Affairs
Varetagelse af dine politiske interesser som virksomhed, organisation eller kommune sker kun igennem en vedholden og analytisk indsats og fysisk tilstedeværelse på Christiansborg.

Nøglen er troværdighed gennem bred politisk indsigt, lang medieerfaring og relevant viden og timing. NXT har opbygget tillid og netværk på Borgen gennem konkrete og langvarige projekter, og vi kan derfor gøre din indflydelse gældende, hvis de rette omstændigheder er til stede.

 

Fremtidsprofilering
NXT har i en årrække produceret det internationalt anerkendte og prisvindende magasin FO – Future Orientation for Instituttet for Fremtidsforskning. Vi er co-founder af House of Futures, der har sat nye standarder inden for ledelse, politikudvikling og fremtidsforskning. Vi indgår derfor ofte i vores kunders fremskudte positioner og medvirker til strategi- og forretningsudvikling.

Vi giver dig den rigeste inspiration
NXT har i gennem årene løst research og formidlingsopgaver for så forskellige kunder og sektorer som: Kunstakademiet, Carlsberg, Danske Bank, SEB, IKEA, KommuneForsikring, Københavns Kommune, H&M, Volvo, Telia, Kooperation, Pfizer, NCC i både Danmark, Norge og Sverige, Dong Energy, Kilroy travels International, Aarhus Kommune, ELSAM, Arla Foods, Instituttet for Fremtidsforskning, GalxoSmithKleine , Novozymes, VELUX Fondene og Fanø Kommune.

Kontakt os for referencer!

 

 

NXT MAIN

 

Flemming Wisler
Stifter & Kreativ chef

Kontakt
wisler@nxtbrand.dk

Jan Egesborg
Public Affairs

Kontakt
jan@nxtbrand.dk

 


Stine Skøtt Olesen
Art Director

Kontakt
stine@nxtbrand.dk

 

12
Luna Signe Hørdum
Projektleder & Kreativ tekstforfatter

Kontakt
luna@nxtbrand.dk

 

1

Nikoline Kern
Projektleder

Kontakt
nikoline@nxtbrand.dk

Camilla trekant

Camilla Bødker
Art Director & Plakatwerker

Kontakt
nikoline@nxtbrand.dk

Per trekant

Per Ullerichs
Strateg & Demokrat

Kontakt
ullerichs@nxtbrand.dk

 

Signe Mai Vilsbøll
Skribent & Projektassistent

Kontakt
signemai@nxtbrand.dk

 

 

NXT EXTENDED

 

Søren Egert
Journalist

23

Gry Worre Hallberg
Kurator, kunstner & forsker

Dominic Balmforth
Arkitekt

Madeleine Kate
Kunstner

 

 

NXT COMMUNITY

NXT har gennem årene udviklet sig til et bredt netværk af passionerede og visionære mennesker – nationalt såvel som internationalt. Mød flere af dem under vores Community.